Blog

OTOBÜS- ARAÇ DEZENFEKSİYONU

ilaçlama
ilaçlama

Şirketimiz bünyesinde bakteri ve mikropların temizlenmesi adına yapılan önemli dezenfeksiyon çalışmalarından biridir. Toplu taşıma araçlarına özellikle büyükşehirlerde her gün ortalama milyonlarca kişiyi taşımaktadır. Böyle bir durumda toplu taşımada dezenfekte ihtiyacı da zorunlu olarak ortaya çıkmaktadır. Her ne kadar dezenfekte edilseler de metro, metrobüs, belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri, tramvay, dolmuş, minibüs, banliyö trenleri, feribot gibi araçlarının tümü ilaçlanması gerekmektedir. Toplu taşıma araçlarının güvenle dezenfekte edilmesi için profesyonel uzman kişi ve kurumların tercih edilmesi gerekmektedir.

Oturduğunuz, tutunduğunuz her şeyden ve havadan her an mikrop-virüs kapabilirsiniz. Günümüzde de şuan yaygın olan corono virüsü oldukça hızlı bir şekilde yayılmaktadır.Halk otobüsleri ise bu virüsün çabucak yayılmasını sağlar . tutunduğumuz demirlerden veya insanlarla fazla yakın temasta olmaktan… gibi bir çok yolu vardır. Bu yüzden araçların çok özenli bir şekilde dezenfeksiyon işlemi uygulanmalıdır.

İnsan hayatını tehlikeye düşüren, kimi zaman ölümcül sonuçlara neden olan birçok hastalığın bir çok yerde taşıdığı bateri ve mikroplardan kaynaklandığı unutulmamalıdır. Bu nedenle otobüs-araç dezenfeksiyonuna oldukça dikkat edilmelidir. Dezenfeksiyon hizmeti için İstanbul ilaçlama firmamızdan yardım alarak sağılığınızı da koruma altına almalısınız.

9 Nisan 2020 Genel
About yilmazseckiner@ystkimya.com.tr