Blog

ZEHİRLİ HAŞERELERLE MÜCADELE

ilaçlama

Zehirli haşerelerin zararlarını insanlardan tutun da hayvanlara ,gıda ürünlerine, eşyalara kadar böyle uzar gider.haşereler eşyalarımıza zarar verdiği gibi sağlığımıza da ciddi anlamda zarar verir. Yılan , akrep , çiyan , kırkayak , kırım Kongo kenesi , yaban arıları vb. gibi haşereler bazı zehirlilerin başında yer almaktadır.

Bu tehlikeli haşerelere kesinlikle bireysel mücadeleye kalkışılmamalıdır. Görüldüğü takdirde bu işi profesyonelce yapan uzman kadroya sahip haşere ilaçlama şirketlerinden yardım  kesinlikle alınmalıdır. Bireysel yapılan yanlış bir müdahale hayati tehlike arz ettiğinden kesinlikle haşere ilaçlama şirketleriyle çalışılmalıdır.

Hayvanlarda ve insanlarda görülen bazı hastalıkların birçoğunun nedeni ise böcek ve haşereler de bulunan bakteriler , virüsler ve mikroplardır. Bunlar çeşitli yollarla ve hızla üreyen zararlı böcek ve haşereler ile bulunduğumuz alanlara çok kolay bir şekilde girebilmekte ve insan sağlığını tehdit etmektedir.

Geçmişte olan veba , tifo , kolera gibi ciddi olan ölüme bile sebep olan hastalıkların en önemli sebeplerinden biri olan böcek haşere ile mücadele artık modern olan yöntemler ile yapılmaktadır.

Artık günümüzde ilaçlama şirketleri tarafından yapılan bu modern ilaçlama sayesinde bu tür böcek ve haşerelerden tamamen kurtulabilirsiniz.

Yaşadığımız alanlara rahatlıkla girebilen haşere ve böcekler taşıdıkları bütün mikropları birçok yolla yiyeceklere, eşyalara bıraktıkları gibi doğrudan ısırma ve kan emme özellikleriyle de insanlara bulaştırabilmektedirler.

Bu canlılar çok tehlikeli olup çok ta iyi kamufle olup gizlenebilirler. Bu da özellikle yaşam alanlarımızda , kapalı mekanlarda büyük bir tehlike oluşturur. Bahçeli evler , deniz kenarları , taşlık alanlar , zemin katları , ormanlık alanlar gibi yerlerde daha çok yoğun görülen zehirli haşerelerden kurtulmak için kaliteli ve sağlık bakanlığından onaylı ilaçlar kullanılmalıdır. Çalıştığımız firmanın Sağlık Bakanlığından onaylı ve ruhsatlı olması dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Hem kendi sağlığımız hem de evcil hayvanlarımızın sağlığı için bir an önce haşere ilaçlama firmalarına başvurularak profesyonel yardım alınmalıdır. Doğru müdahale ve ilaç kullanıldığı takdirde kısa sürede zehirli haşerelerden kurtulmak mümkündür.

İzmir ilaçlama firmamız sayesinde sizlerin güvenliğinizi sağlamak için 7/24 ulaşabilirsiniz. gereken bir konudur.

18 Aralık 2019 Genel , , , , ,
About yilmazseckiner@ystkimya.com.tr